Híreink       Felhívásaink       Eseményeink       Régen történt
  1. Amennyiben Ön, igen tisztelt Olvasó tud olyan helyrõl, mely alkalmas lehet Gyûjteményünk bemutatására, kérjük ne tétovázzon, jelezze ezt nekünk!
  2. Elhatároztuk, megkíséreljük összeállítani a "Régi szakkifejezések gyûjteményét". Segítse munkánkat ötleteivel, ismereteivel, véleményével!
  3. Kérjük Olvasóinkat segítsék épületgépészeti dinasztiák felderítését jelentkezésükkel, ha ilyen család tagjai, vagy információkkal, ha ismernek ilyen családot, családokat!
  4. Szakterületünk nagyjainak szeretnénk örök emléket állítani egy "Példaképeink az Épületgépészetben" címû rovatunkban. Segítsenek, hogy ne maradjon ki senki!!!
  5. "Mesélnek a nagy idõk tanúi" címû rovatban szeretnénk bemutatni a szerencsére ma is köztünk élõ, de már sokat tett, sokat látott szakemberek életrajzát, ha lehet önéletrajzát, illetve történeteit. Segítsenek, hogy az utánunk jövõ korosztály tanulhasson az elõdök tapasztalataiból!
  6. Végül, de nem utolsó sorban gyûjtést rendezünk "Kedves, vicces történetekbõl".
    Szerencsére Meszlényi Zoltán Tanár Úr az utolsó pillanatban még útjára indított egy ilyen értelmû "Dobom a labdát" elnevezésû, anekdota gyûjtõ akciót. Honlapunkon pedig bárki jelentkezhet ismert, vagy kevéssé ismert történettel.
    Ne felejtsék: "egy újszülött számára minden vicc új", õrizzük meg ezeket is az utókornak!