Híreink       Felhívásaink       Ott voltunk...       Régen történt
  1. Amennyiben Ön, igen tisztelt Olvasó tud olyan helyről, mely alkalmas lehet Gyűjteményünk bemutatására, kérjük ne tétovázzon, jelezze ezt nekünk!
  2. Elhatároztuk, megkíséreljük összeállítani a "Régi szakkifejezések gyűjteményét". Segítse munkánkat ötleteivel, ismereteivel, véleményével!
  3. Kérjük Olvasóinkat segítsék épületgépészeti dinasztiák felderítését jelentkezésükkel, ha ilyen család tagjai, vagy információkkal, ha ismernek ilyen családot, családokat!
  4. Szakterületünk nagyjainak szeretnénk örök emléket állítani egy "Példaképeink az Épületgépészetben" című rovatunkban. Segítsenek, hogy ne maradjon ki senki!!!
  5. "Mesélnek a nagy idők tanúi" című rovatban szeretnénk bemutatni a szerencsére ma is köztünk élő, de már sokat tett, sokat látott szakemberek életrajzát, ha lehet önéletrajzát, illetve történeteit. Segítsenek, hogy az utánunk jövő korosztály tanulhasson az elődök tapasztalataiból!
  6. Végül, de nem utolsó sorban gyűjtést rendezünk "Kedves, vicces történetekből".
    Szerencsére Meszlényi Zoltán Tanár Úr az utolsó pillanatban még útjára indított egy ilyen értelmű "Dobom a labdát" elnevezésű, anekdota gyűjtő akciót. Honlapunkon pedig bárki jelentkezhet ismert, vagy kevéssé ismert történettel.
    Ne felejtsék: "egy újszülött számára minden vicc új", őrizzük meg ezeket is az utókornak!